понеделник, 31 октомври 2016 г.

Пари с аромат на кръв и фекалии

Пари с аромат на кръв и фекалии






                                                         


Известието, че уважаваният актьор Христо Живков е участвал като Леонард в гей драмата на Марко Филиберти „Рожденият ден на Дейвид“(2009), ме провокира да направя друго неочаквано откритие за участието на три от рейтинговите звезди на Нова тв в смразяващ и отблъскващ с натурализма си хорър, сниман преди три години в Ню Йорк и София.
Филмът се казва „Аз плюя на вашите гробове“ 2 . Дело е  на режисьора Стивън Монро, опитващ се да следва модела на Тарантино от времето на „Хотел на ужасите“ 1 и 2 от 2005 – 2007 г., и е типичен пример за нискобюджетен продукт, направен за непретенциозна публика, готова да гледа в късните вечерни часове подобна отвратителна приказка за отмъщението на поруганите мечти.
В случая кандидат – модела Кейти Картър – Джема Далендър вместо бляскава кариера на модния подиум получава злодейско изнасилване в своя скромен апартамент в Голямата ябълка, след което е упоена.
Събуждайки се, се озовава в мрачно и влажно мазе в софийските покрайнини, където мъките й продължават – злосторниците я бият гола, вързана за пилон като куче,след което жива я погребват в ковчег, който старателно зариват с пръст.
Логично е, да я смятат за умряла, но това е жестоката грешка, която допускат, тъй като мадамата оцелява, измъква се от сандъка – ковчег и полугола и освирепяла осъществява кърваво отмъщение на всичките си мъчители.
Разбира се, за да бъде историята поне малко достоверна и натоварена с някакво послание, смелата девойка се спасява благодарение грижите на благодушния свещеник отец Димов – Валентин Пелка, чието жилище и храм се намират опасно близо до мястото на нейните мъчения.
Пелка е английски актьор, но го докарва да бъде роден поп, който на всичкото отгоре е и начетен – знае английски и предлага на Кейти да чете библия на родния й език!
Кои са злодейците?
Трима са и носят български имена със странната фамилия Патов, защо е така следва да обяснят сценаристите Нейл Елман и Томас Фентън.
Иван е изигран прилично от Джо Абсолом, който на финала е едновременно скопен от менгемето на Кейти и убит в челото от внезапно появилия се детектив Кирил на Георги Златарев.
Другите двама са Георги и Николай Патови.
Георги привидно е по – мек и будещ доверие.Той дори маха белезниците на жертвата си , тъй като изпитва похотлива симпатия към ней, след като я обладава анално в Ню Йорк.
Впоследствие обаче  ще се кае горчиво за жеста си, тъй като остава с накълцан корем, лице и бедра и с мръсен парцал в устата.
Лошият герой на „ВИП брадър“ Явор Бахаров  е сравнително добро попадение като Георги.
Играе с удоволствие и вероятно се е забавлявал, когато е висял разчекнат, подобно на Христос.
Николай Патов на Александър Алексиев е много по – зъл и гаден, намахан и с мустаци.В него няма грам милост към американката.Затова си получава заслуженото – юмруци в лицето и удавяне в изпражненията в стара клозетна чиния в порутената тоалетна на жалък софийски локал.
Смъртта на актуалния любимец на дамската аудитория д – р Василев е констатирана с безучастно – служебен поглед от шефа на бара – Димо Алексиев, по случайност конкурент на Алекс като д – р Генадиев в нашумелия телевизионен хит на Нова телевизия „Откраднат живот“ на режисьорите Димитър Димитров, Петър Вълчанов и Павел Веснаков.
След като престъпниците си получават заслуженото на Кейти не й остава нищо друго, освен да потърси съдействие от посолството на САЩ – вероятно за безпрепятствено завръщане в родината си…
Това е поучителната и стряскаща история, която всеки уважаващ себе си киноман може да открие в един от най – големите и популярни торент сайтове в мрежата – rutracker.org.
Хубаво е човек да има по – пълна представа за „творческите изяви“ на домораслите ни звезди, за да установи с изненада и прискърбие, че те твърде често се снимат в западни продукции със съмнително качество.
Вярно, парите не миришат, но…
Всъщност дали е така е най – добре да отговори Александър Алексиев.
Той вече има натрупан  опит.
Борислав Гърдев



1 коментар:

  1. друштвото за заем што ми дава заем од 5.000.000,00 УСД Кога другите инвеститори за заеми ја занемаруваат мојата понуда, но г-ѓа Бенџамин ли ми даде кредит за успех.Тие се директно во финансирање на заем и проект во однос на инвестициите. тие обезбедуваат решенија за финансирање на компаниите и поединците кои бараат пристап до фондовите на пазарот на капитал, можат да ви помогнат да го финансирате вашиот проект или да го проширите вашиот бизнис .. Контакт преку е-пошта :::: Исто така Lfdsloans@outlook.com или напишете на whatsapp Број на + 1- ( 989-394-3740)

    ОтговорИзтриване